سلامت مغز
به گزارش سازمان بهداشت جهانی در بین هر صد کودک، حدوداً یک نفر به اختلالات طیف اوتیسم مبتلاست.
اختلالات طیف اوتیسم، گروهی گوناگون از عارضه های مربوط به رشد و تکامل مغز هستند. به گزارش سازمان بهداشت جهانی در بین هر صد کودک، حدوداً یک نفر به اختلالات طیف اوتیسم مبتلا است. علامت های مشخصۀ اوتیسم ممکن است در اوایل دوران کودکی نمایان شوند؛ اما تشخیص پزشکی تا چند وقت بعدتر صورت می گیرد. توانمندی ها و نیازهای افراد دارای اوتیسم مختلف است و می تواند با گذر زمان گسترش یابد. در عین اینکه بعضی از افراد دارای اوتیسم می توانند به صورت مستقل زندگی کنند، بعضی دیگر از آنها معلولیت های شدید و نیاز به حمایت و مراقبت مادام العمر دارند. مداخلات روانی - اجتماعیِ مبتنی بر شواهد می توانند ارتباطات و مهارت های اجتماعی فرد دارای اوتیسم را بهبود بخشند و تأثیر مثبتی روی نیک بودی و کیفیت زندگی فرد و مراقبان او داشته باشند. برای تحقق قابلیت دسترسی، شمول و حمایت بیشتر از افراد دارای اوتیسم، نیاز به اقدامات اجرائی در سطح جامعه و اجتماع وجود دارد.
کارگاه اصول، مبانی،نکات عملی مرتبط با ارزیابی نقادانه: مطالعات کیفی و کمی
کارگاه اصول، مبانی،نکات عملی مرتبط با ارزیابی نقادانه: مطالعات کیفی و کمی
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است:
دمانس در حال حاضر هفتمین علت مرگ و یکی از عوامل مهم ایجاد معلولیت و وابستگی در سالمندان سرتاسر جهان است.
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر (سال 2023)، پنجاه و پنج میلیون نفر در سرتاسر جهان به دمانس مبتلا هستند؛ بیش از 60 درصد از این مبتلایان در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط زندگی می کنند. هر سال نزدیک به ده میلیون مورد جدید اضافه می شود. دمانس در اثر گستره ای از بیماری ها و آسیب های اثر گذار روی مغز ایجاد می شود. بیماری آلزایمر، رایج ترین شکل دمانس است و 60 تا 70 درصد موارد دمانس را به خود اختصاص می دهد.
اعلام فراخوان چهاردهم گرنت های اصلی مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران- مرداد 1402
چهاردهمین فراخوان گرنت های اصلی مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران
هیچ کس را پشت سر نگذاریم.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است بیش از 2.5 میلیارد نفر در سرتاسر جهان نیاز به تکنولوژی های کمکی دارند.
سازمان بهداشت جهانی در سال 2023، اعلام کرده است بیش از 2.5 میلیارد نفر در سرتاسر جهان نیاز به یک یا چند نوع از تکنولوژی های کمکی دارند. با سالمند شدن جمعیت و افزایش بیماری های غیر واگیر، این رقم به بیش از 3.5 میلیارد نفر در سال 2050، خواهد رسید و بیشتر افراد سالمند نیاز به حداقل دو یا چند نوع از این تکنولوژی ها خواهند داشت. سلامت خوب و نیک بودی در مرکز چشم انداز برنامۀ توسعۀ پایدار تا سال 2030 است. برای تضمین توسعۀ پایدار برای همه، نیاز به پوشش همگانی سلامت وجود دارد؛ به طوری که همۀ افراد در همه جا بتوانند بدون مواجهه با مشکلات مالی به خدمات بهداشتی مورد نیاز دسترسی داشته باشند. به منظور دستیابی به اهداف توسعۀ پایدار، به منظور ارائۀ پوشش همگانی سلامت و همچنین به منظور اجرای کنوانسیون سازمان ملل متحد در خصوص حقوق افراد دارای معلولیت که به تصویب 177 کشور (از جمله ایران) رسیده است، نیاز به پرداختن به مسئلۀ کالاهای کمکی وجود دارد. هیچ کس را پشت سر نگذاریم؛ مطمئن شویم تمام افراد دارای معلولیت، سالمندان و افراد دارای بیماری های مزمن در اجتماع به حساب بیایند و از زندگی سالم و با کرامت برخوردار باشند.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می کند:
کارگاه آشنایی با شاخصهای ارزیابی در چرخه پژوهش و نشر علمی
کارگاه آشنایی با شاخصهای ارزیابی در چرخه پژوهش و نشر علمی
دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می کند:
کارگاه جستجـوی علـمی در منـابع پیشـرفته
کارگاه جستجـوی علـمی در منـابع پیشـرفته
دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می کند:
کارگاه مدل های رگرسیونی برای متغیرهای دو حالتی
کارگاه مدل های رگرسیونی برای متغیرهای دو حالتی